Maple Leaf website

Maple Leaf.nl: speciaal-site over zilveren en gouden Maple Leaf munten

De MapleLeaf.nl website is een samenwerkings project van Oudsite en AJuwelen.

Het betreft hier een speciaal-site over de gouden en zilveren Maple Leaf bullion beleggingsmunten uit Canada. Een site voor de financiële wereld, en in het bijzonder voor beleggers in edelmetaal.

De Maple Leaf wordt gezien als één van de meest kwalitatief hoogwaardige beleggingsmunten ter wereld. Door zijn hoge fijngehalte, hoge afwerking in kwaliteit en de aangebrachte veiligheids kenmerken, zit deze beleggingsmunt in de meeste portefeuilles van de serieuzere beleggers.

De munten worden uitgegeven in een 1 ounce zilveren versie en een aantal verschillende variaties van gouden Maple Leaf munten. Dit omdat de prijs van goud natuurlijk hoog is, dus een aanbod van diverse gewichten, geeft zowel de kleine als de grote belegger de mogelijkheid om de gouden Maple Leaf aan te kopen.

Niet alleen beleggers hebben interesse in de zilveren en gouden Maple Leaf.
Ook munten verzamelaars over de gehele wereld zijn op zoek naar deze munt. Echter is kwaliteit, jaartal, en oplage voor hun een belangrijker kenmerk dan voor de financiële belegger.

Het komt er dus wel op neer dat deze site een beheerder nodig heeft welke verstand van zaken heeft over deze Maple Leaf. Vandaar dat wij deze site zijn opgestart samen met onze partner AJuwelen.

Voor AJuwelen zelf hebben wij in het verleden ook enige websites gebouwd en onderhouden.
Onder andere de website Albers Juwelier is een website waarmee we de juwelierszaak online hebben gebracht. Deze juwelier sinds 1962 gevestigd in Breda, behoort tot de grotere juweliers in Nederland. Op dit moment zijn wij bezig een trouwringen speciaalsite voor de firma op te zetten.
Maar u begrijpt dat de kennis met betrekking tot sieraden, goud, zilver, horloges, etc, volledig bij deze firma aanwezig is. Een vertrouwde partner.

Mocht u een kijkje willen nemen op de website mapleleaf.nl, klik dan hier!