Juwelier Breda website

Juwelier Breda concept pagina

Juwelier Breda is een door onszelf opgezet concept waarbij wij juweliers en alle daarbij gerelateerde producten promoten. Denk hierbij aan horloges, trouwringen, sieraden, etc. Maar ook als u een edelsmid zoekt omdat u zelf een sieraden ontwerp wil laten maken, kunt u terecht op Juwelier Breda.nl

Bent u trouwringspecialist, juwelier, horlogeverkoper of edelsmid, meldt u dan aan om uw adresgegevens te laten verschijnen op de website Juwelier Breda. Wij plaatsen uw adresgegevens dan op onze informatie website. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om voor de specialisten een nieuwsartikel op de website te plaatsen of een banner ter promotie van een bepaald product. U heeft dus de kans om op onze site, welke plaatselijk maar ook vaak regionaal gebruikt wordt, uw winkel en/of producten te promoten. En ook voor uw website promotie is dit qua SEO natuurlijk een goede zaak. Google vraagt uiteindelijk ook altijd een constante aanvoer en promotie van uw winkel en/of website.

Wij zijn deze website begonnen omdat wij merkten dat er, bij zowel de zoekende klant als de beroepsgroep zelf, ruimte was voor een platform welke deze 2 groepen samen brengt. De productzoekende klant vind het uiteindelijk natuurlijk ook fijn als er een website is welke alle winkels en specialisten op het gebied van sieraden en aanbehoren laat zien. Zodra hij van de website op de hoogte is, zal hij dit zeker als een ‘vraagbaak’ gaan gebruiken. Wat is er uiteindelijk makkelijker dan 1 verzamelplaats….

Daarnaast hebben we ook het plan om dit concept in een bredere vorm te gaan uitrollen. Hiermee bedoelen wij een landelijk overzicht. Dit zal echter nog wel wat tijd vergen, dus zodra we een gaatje in de planning hebben gevonden houden we u hiervan op de hoogte.

Wij hopen u snel eens op JuwelierBreda.nl te mogen verwelkomen; of als koper, of als verkoper!