Domeiner.nl website

Domeiner website actief

De Domeiner website is een project van Oudsite. Van onszelf dus, waarbij wij de in ons bezit hebbende domeinnamen laten zien.

Omdat wij veel projecten voor onszelf doen en deze volledig zelf opzetten van concept tot eindproduct, leggen wij hiervoor domeinnamen vast.
Nu kwamen we echter in een situatie dat we zoveel domeinnamen hadden, dat we voor 30 jaar aan projecten kunnen vullen. Een beetje veel niet…..?

Toch het probleem van ‘ontwikkeling vanaf de basis’. Er komen veel goede ideeen voorbij. Hierna wordt meteen de juiste domeinnaam erbij gezocht en vastgelegd. Het probleem met domeinnamen is dat er minder en minder beschikbaar zijn. Iedereen is op zoek naar een domein welke bij zijn niche past….. Nederlanders zijn zakenmensen, en dit is zeker in de domeinnamen registratie te zien. Nederland heeft een zeer groot percentage vastgelegde domeinnamen ten opzichte van het aantal inwoners….

Nu krijgen wij ook eens in de zoveel tijd wel een vraag of wij bereid zijn om een domeinnaam, welke in ons bezit is, te verkopen.
Nu begrijpen wij ook dat domeinnamen er voor zijn om gebruikt te worden. Een domein hebben, en er niets mee doen is ook niet de bedoeling.

Vandaar dat wij nu een overzichtspagina inclusief een kleine website hebben gemaakt met alle domeinnamen welke wij bezitten. Dit onder de naam Domeiner. De domeinen die hierop staan, zullen niet op korte termijn ontwikkeld worden. In dit geval is het meteen duidelijk dat domein eventueel voor overname beschikbaar is. En bij een aanvraag zullen wij dit intern overleggen en tot een marktconforme verkoop overgaan indien koper ook akkoord gaat.

In dit geval kan de nieuwe eigenaar van dit domein dus ook zijn creative proces en wens in gang zetten. Ook dit waarderen wij zeer want nogmaals is het web een essentieel iets. Een bedrijf zonder internet adres is uiteindelijk niet meer van deze tijd.

Mocht u een kijkje willen nemen op de website domeiner.nl, klik dan hier!