Cryptobeginner website

Cryptobeginner.nl; beleggen in cryptocurrencies begint hier

Een project welke begon als een ‘leuk dingetje tussen vrienden’, begint langzaam grotere en serieuze vormen aan te nemen. Deze site is gestart in 2017 als een project van één persoon.
Maar omdat werk en privé soms ook moeilijk te combineren zijn, is het langzaam maar zeker een site geworden waarbij verschillende vrienden hun inbreng geven.

De hele cryptowereld is een item waar tegenwoordig iedereen wel iets over gehoord heeft.
Het trefwoord hierin is ‘Bitcoin’. Stond de Bitcoin in 2017 op een punt van zowat $ 20.000,- , op het moment van schrijven staat hij rond de $4.000.

Maar de Bitcoin draait niet alleen om het winnen en verliezen van geld…. Het is ook een wereld vol nieuwigheden en technieken. En inderdaad ook een wereld waar koers volatiliteit erg groot is, en mensen dus een hoop geld kunnen verliezen. Waar verliezers zijn, zijn ook winaars, en dit maakt het een wereld welke dus in een grote mate van spanning leeft. De meningen lopen altijd zeer uiteen tussen de winnaars en verliezers….. en de winnaar heeft natuurlijk gelijk:)!

Je vindt op elke financiele nieuws-sites informatie over cryptocurrencies, blockchain en meer. Maar meestal is de strekking van het nieuws elke keer wel hetzelfde…. men heeft het over de grote koersstijging van die dag, of koersdaling. Dit schijnt blijkbaar het grootste en belangrijkste nieuws te zijn in een wereld die vol staat van techniek en beginnende bedrijven.

De blockchain is een techniek welke bekend is geworden door de Bitcoin. Een gedecentraliseerde digitale munteenheid waarmee een startschot is gegeven voor het uitrollen van een hoop toekomstige nieuwe technieken en systemen. Omdat de blockchain een soort grootboek is, welke zonder tussenkomst van derde partijen gebruikt kan worden om gegevens vast te leggen , zal dit systeem in de toekomst een grote rol gaan spelen. En doordat de blockchain in de basis zoveel mogelijkheden geeft tot nieuwe technieken, is de hele nieuwe ‘techwereld’ nu bezig zijn plaats te vinden rond deze digitale snelweg.

Neem daarbij Artificial Intelligence (AI), en er opent zich een toekomst waarvan we 20 jaar geleden nog totaal geen weet hadden. En welke ons ook met een grote snelheid naar ‘een nieuwe wereld’ gaat brengen qua technieken en leefomgeving.

Zoals ik aan het begin van deze pagina schreef is het een ‘vrienden project’.
Wij van oudsite hebben de webkennis, waarbij anderen de kennis hebben met betrekking tot het financiële van cryptocurrencies tot en met de blockchain techniek. Vandaar dat we, en dit is wat wij denken, toch een leuke site kunnen maken met betrekking tot de ‘cryptowereld’.

Het leuke van dit project is voor ons dus ook dat we een website hebben waarbij we elkaar dagelijks spreken. Dit maakt het nog eens extra leuk. Er valt dus van alles samen.
Daarnaast is het maken van een goede website natuurlijk wel van belang. Het is wel degelijk een website waarmee we op de ‘Google ladder’ hoger willen komen. We weten het allemaal beter, dus dat moeten we dan ook maar laten zien. 🙂

Mocht u dus interesse hebben in cryptocurrencies en de technieken rondom blockchain; kijkt u dan natuurlijk eens op onze website cryptobeginner.nl.
Als mede-eigenaar van dit project, stellen wij ons natuurlijk open voor suggesties en aanmerkingen….
Op de techniek van de toekomst!