Albers Trouwringen website

Albers Trouwringen specialist

De firma Albers vroeg of wij voor hun een website wilde ontwikkelen in Magento.
Aangezien Magento een sterke webshop heeft, en Albers één van de grootste trouwringspecialisten is in Nederland, is het aantal trouwringen welke er in de webshop zitten aanzienlijk.
We begonnen met een 800 stuks, maar daarna zou men zelf nog maandelijks gaan aanvullen.
Het uitgangspunt was een webshop voor 2000 paar trouwringen.

Daarnaast is de categorie indeling bij de trouwringen natuurlijk ook vrij omvangrijk.
Geelgouden trouwringen, witgouden trouwringen, etc; noem het maar op.
Met daarbij nog een heel omvangrijke selectie in kenmerken voor de trouwringen; karaatgehalte van het goud, met of zonder diamant, de grootte van de diamant. En natuurlijk niet te vergeten de kenmerken qua vormgeving van de ring zoals bollingen en afwerkingen.
Tel daarbij dan nog de trouwringen gerelateerde ringen alszijnde verlovingsringen bij op, en alles wordt maar groter en groter.

Ook de hoeveelheid trouwringen plaatjes is door het grote aantal trouwringen aanzienlijk in de webshop van Albers Trouwringen. Ook dit was nog even werk om de trouwringen plaatjes op een goede grootte te krijgen qua bestandsgrootte, want een hoop trouwringen foto’s zijn wel heel mooi, maar ook heel groot in bestandsgrootte.
De plaatjes moesten dus allemaal gecomprimeerd worden naar een, voor de webshop zo optimaal mogelijke grootte. De bezoekers hebben namelijk geen zin om teveel tijd te verliezen in het laden van de trouwringen foto’s.
Dan is een totaal van 1000 plaatjes toch echt wel een hele hoeveelheid werk en bakken koffie….

Verder ligt er in de planning dat er nog wat modernere snufjes op de website komen. Wij mogen hier nog niets over zeggen :), maar Magento is natuurlijk niet voor niets een webshop systeem welke over de hele wereld gebruikt wordt. Qua integratie is nagenoeg alles mogelijk met dit systeem.

Maar uiteindelijk wel een webshop geworden waar Albers Trouwringen tevreden mee was.
Wij van oudsite kijken ook met alle plezier terug op de ontwikkeling van deze website, en wensen Albers Trouwringen in Breda natuurlijk veel plezier met hun webshop.
En dat de klanten natuurlijk ook met veel plezier hun trouwringen uitzoeken op deze site….